Vliegers

Kites

Theo's mechanische aap stopt in Den Haag

rein wo, 12/02/2020 - 07:56

In maart 2019 is Rein Velt, de voorzitter en kartrekker van deze club, naar Drenthe is verhuisd. Sinds dat moment is het in onze werkplaats in Den Haag erg rustig geworden.

Daarom hebben we besloten om te stoppen met de aap in Den Haag en de stichting op te heffen per 1-2-2021

De activiteiten van Theo's Mechanische Aap zullen worden voortgezet bij Rein thuis (in Emmer-Compascuum) en bij Hackerspace Drenthe (in Coevorden). De website en emailadressen van de aap blijven in gebruik zolang dat mogelijk is, maar wil je fysiek langskomen dan zul je dus naar Emmer-Compascuum of Coevorden moeten rijden.

Ben je op zoek naar een plek in Den Haag waar je terecht kunt voor technische zaken? Dan verwijzen we je graag door naar Revspace in Leidschendam of bij een van de andere hackerspaces in Nederland.

 

Vliegerfotos Rhenen bij de Rijn

rein di, 05/15/2018 - 21:08

Vliegerfoto's gemaakt bij de oude Rijn bij Rhenen met een nieuwe picavet en nieuwe software om de camera aan te sturen. De foto's lijken een stuk scherper dan eerder het geval was

Vliegerfoto's vuurtoren Texel

rein vr, 05/27/2016 - 10:52

2 weken geleden zijn we op Texel geweest om te kamperen en uiteraard ook weer vliegerfoto's te maken met de nieuwe Sony HDR-AS20 camera. Het weer was niet heel erg mooi, bewolkt en windkracht 6, maar desondanks toch nog een paar mooie foto's gemaakt

Soldeer en vliegerworkshop voor kinderen groot succes

rein vr, 05/30/2014 - 22:34

Afgelopen zondag hebben we een workshop voor kinderen (en ouders) georganiseerd. 's-Morgens solderen en strandbeesten bouwen. 's-Middags vliegeren mèt en zonder camera. Dit evenement was zeker voor herhaling vatbaar. Zowel de deelnemers als de organisatoren hebben een leuke en leerzame dag gehad.

Vliegerfoto's Valthe (Drenthe)

rein ma, 05/05/2014 - 21:30

Afgelopen weekend in Drenthe geweest met vrouw, hond en vlieger. Zowel verticale als panorama opnamen gemaakt.

Vliegerfoto's rennende honden

rein ma, 04/28/2014 - 19:49

Zuiderstrand Den Haag, schaduwen in de branding. Foto's gemaakt door Rein

Panorama picavet

rein do, 12/05/2013 - 00:45

We hebben het ontwerp van de vorige panorama picavet verbeterd. De nieuwe versie is 50 gram lichter, een stuk steviger en gebruikersvriendelijker. De draaisnelheid is in te stellen via een potmeter en het apparaat heeft nu een aan/uit schakelaar dus je hoeft niet meer met draadjes te pielen om hem aan of uit te zetten.

Pagina's