Theo's mechanische aap stopt in Den Haag

rein wo, 12/02/2020 - 07:56

In maart 2019 is Rein Velt, de voorzitter en kartrekker van deze club, naar Drenthe is verhuisd. Sinds dat moment is het in onze werkplaats in Den Haag erg rustig geworden.

Daarom hebben we besloten om te stoppen met de aap in Den Haag en de stichting op te heffen per 1-2-2021

De activiteiten van Theo's Mechanische Aap zullen worden voortgezet bij Rein thuis (in Emmer-Compascuum) en bij Hackerspace Drenthe (in Coevorden). De website en emailadressen van de aap blijven in gebruik zolang dat mogelijk is, maar wil je fysiek langskomen dan zul je dus naar Emmer-Compascuum of Coevorden moeten rijden.

Ben je op zoek naar een plek in Den Haag waar je terecht kunt voor technische zaken? Dan verwijzen we je graag door naar Revspace in Leidschendam of bij een van de andere hackerspaces in Nederland.

 

We willen iedereen waar we mee hebben samengewerkt heel erg bedanken. Het was een mooie tijd waarin we bijzondere dingen hebben gedaan en veel mooie herinneringen hebben gemaakt. We hebben projecten gedaan met verschillende kunstenaars (John Stam, Marcus van Soest, robot power experience, Huis Van Gedichten, Ruud van Veen (movieQ)

Er is nu een nieuwe tijd aangebroken waar we nog steeds bijzondere dingen (gaan) doen maar dan op een andere plek.

Zodra het Covid-19 virus het toelaat zullen we een afscheidsfeestje organiseren in Den Haag, waarschijnlijk in het voorjaar of zomer van 2021.

Wordt vervolgt....in Drenthe...